Donează 3,5% la sută pentru animale2024-01-11T08:43:54+00:00

3,5% pentru animale – pentru dreptul lor la libertate!

În România se află încă urși captivi, ținuți la mila unor ”stăpâni” care nu vor să înțeleagă nevoia de libertate a unui animal sălbatic!

Semnează recURSul lor pentru LIBERTATE! Nu te costă nimic! Alege să redirecționezi către AMP 3,5% din impozitul tău anual. Așa ne ajuți să avem grijă de sufletele care nu se pot ajuta singure!

Sanctuarul AMP Libearty de la Zărnești îngrijește peste 100 de urși salvați din închisori nemeritate și cuști mizere. Cu ajutorul tău, putem să le oferim viața demnă pe care o merită! Atât lor cât și celorlalte aproape 1000 de animale pe care le avem în grijă: căprioare, lupi, câini, pisici, cai, măgari, capre, porci, oi, iepuri și păsări.

A. Dacă ești salariat sau pensionar plătitor de impozit pe venit, ai două variante:

Completează formularul 230 ONLINE

SEMNĂTURA este obligatorie și poate fi facută cu mouse-ul sau direct pe ecranul dispozitivului, dacă acesta permite funcția tactilă.

Completează online

Descarcă formularul 230
Printează-l, completează-l și trimite-l:

  1. În format electronic, scanat, la milioanedeprieteni@gmail.com, urmând ca noi să îl trimitem spre ANAF. În acest caz trebuie să includeţi si declaraţia de consimţământ completată.
  2. La sediul AMP, în original (direct sau prin poștă). În acest caz trebuie să includeţi si declaraţia de consimţământ completată.
  3. La Administrația Finaciară de care aparții – în original (depunere directă sau prin poștă cu recomandată)
Descarcă formularul 230
Declarație de consimţământ

B. Dacă anul trecut ai realizat venituri din activități independente în sistem real, alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit la completarea declarației unice.

Date necesare pentru completare:

Organizația: Asociația de Protecție a animalelor Milioane de Prieteni
CUI/CIF: RO10634510
Cont: Banca Transilvania / Sucursala Brașov – RO95BTRLRONCRT0V16889401
Adresa: Str. Rovine, nr.7
Cod poștal: 500075
Brașov, jud. Brașov

Data limită pentru depunerea formularelor: 25 Mai 2024

Fiecare ajutor contează pentru noi! Sumele strânse vor fi folosite pentru hrana și tratamentele medicale ale urșilor din Sanctuarul Libearty, pentru salvarea animalelor fără stăpân sau animalelor sălbatice aflate în condiții extreme (bolnave, rănite, victime ale accidentelor sau cruzimii umane).