Victory2020-05-06T14:23:58+00:00

Cu peste 125 de boxe,
Victory este un centru de mărime medie, care oferă servicii complete, atât câinilor fără stăpân, cât şi comunităţii. Inima acestui centru de salvare este practica veterinară, condusă de medici veterinari permanenţi şi un asistent veterinar.

Centrul găzduieşte peste 400 de câini/an şi se ocupă de salvarea, tratarea, îngrijirea şi cazarea lor, finalizând cu transportul şi darea spre adopţie a unora dintre ei. În fiecare an, peste 700 de câini sunt daţi spre adopţie în Germania, Anglia şi Franţa. Cele mai frecvente intervenții sunt sterilizările (peste 1000/an) şi tratarea câinilor răniţi de pe străzi.

Sterilizările sunt realizate cu sprijinul Fundației Brigitte Bardot.

Dotările adăpostului:

  • 1 clinică veterinară
  • 1 “creșă” pentru pui
  • 3 zone de plimbare
  • +125 de boxe
+0
boxe
+0
     câini găzduiți
+0
sterilizări/an
+0
de adopții

Din 1999, la Victory
salvăm câini fără stăpân

Adăpostul de câini Victory, unul dintre primele din România, a găzduit, a tratat, a hrănit și a dat în adopție peste 25.000 de câini, până acum. Cu 125 de cuști, care adăpostesc peste 400 de câini, Victory oferă ajutor, atât câinilor fără stăpân, cât și comunității.

Milioane de prieteni este prima asociație din România care a înființat un număr destinat urgențelor veterinare, pentru salvarea animalelor fără stăpân. La Brașov, colaborăm cu sistemul unic de urgență 112, care redirecționează către noi apelurile pentru salvarea animalelor.

Sterilizează-ți câinele
Ajută un câine

Servicii publice oferite la Victory

STERILIZARE

Cu sprijinul administraţiilor locale, al fundației Brigitte Bardot şi al ONG-urilor partenere din străinătate, AMP organizează permanent campanii de sterilizare la Braşov şi în împrejurimi.

INTERVENȚII
CHIRURGICALE

Centrul dispune de o clinică veterinară în care o echipă de medici veterinari cu experiență realizează intervenții chirurgicale diverse, cele mai frecvente fiind sterilizările,  peste 1.000/an.

ADOPȚIE

Conștientizarea problemei animalelor fără stăpân şi organizarea de evenimente la azilele canine au determinat creşterea numărului de animale adoptate pe plan local.

Împreună aducem normalitatea în societate.
Implică-te în campaniile noastre!

Prin campaniile pe care le derulăm, urmărim să reducem rata de abandon al animalelor, să evităm înmulțirea câinilor fără stăpân, să asigurăm condițiile pentru îngrijirea și tratarea câinilor din adăposturi. Sprijinul tău este esențial!

Ajută un câine
Donează

Adăpostul public canin din Stupini

Din anul 2003, AMP a lucrat alături de Municipalitatea Brașov, iar în 2011 a semnat un parteneriat cu Serviciul de administrare a Adăpostului Public Canin al Primăriei Braşov, din cartierul Stupini, în Nordul Braşovului. Atunci a preluat gestionarea acestui adăpost municipal. Asta a însemnat sfârşitul cruzimii faţă de câinii din Adăpost și a eutanasiei inutile, dar şi începutul promovării voluntariatului şi a adopţiilor.

Adăpostul Public a fost curăţat şi 360 de câini au fost relocaţi în adăpostul AMP. Din 2013, Adăpostul Public este co-administrat de către AMP şi de către municipalitatea locală. Serviciile veterinare au fost îmbunătăţite, padocurile au fost modernizate, iar numărul sterilizărilor a crescut exponențial. AMP a reuşit să oprească eutanasia inutilă şi a asigurat hrana, medicamentele, angajaţii şi voluntarii necesari.

Numărul mediu al câinilor găzduiţi la Adăpostul Public din Stupini este cuprins între 250 şi 300.

Adăpostul este situat în cartierul brașovean Stupini, pe strada Merilor, nr.6.