FAQ Victory2019-02-28T13:06:48+00:00
Victory este primul adăpost canin privat din România și este singurul adăpost privat autorizat din județul Brașov.
În adăpostul Victory există 77 de boxe exterioare, 44 boxe carantină și postoperator și 4 camere încălzite pentru mame cu pui. În aceste spații găzduim aproximativ 400 de animale.
Anual, trec prin Adăpostul Victory aproape 1000 de animale.
Mai avem în grijă și alți aproximativ 350 de câini aflați în adăposturile publice din Brașov și Zărnești, unde suntem co-administratori în urma unor protocoale semnate cu primăriile din cele două orașe.
Aproximativ 700 de câini pleacă în adopție în fiecare an prin intermediul Asociației Milioane de Prieteni.
Costurile medii lunare pentru hrănirea, tratarea și îngrijirea animalelor care ajung la Victory sunt de 25.000 de euro. Totul este susținut din donații de la partenerii din Germania, Anglia și Franța și prin donații de la persoane fizice care doresc să se implice în salvarea acestor suflete.

Avem o campanie permanentă și GRATUITĂ, astfel că sterilizăm anual aproximativ 1000 de câini și pisici. Sterilizarea animalelor cu stăpân se face în urma unei programări prealabile. Oferim acest serviciu GRATUIT pentru câinii și pisicile cu stăpân, din Brașov și Zărnești.

Legea nu ne dă dreptul să avem voluntari direcți, astfel că toți cei care își doresc să facă voluntariat la noi trebuie să facă acest lucru printr-o firmă specializată. În acest moment noi lucrăm cu Oyster Worldwide, care își asumă întreaga responsabilitate pentru modul în care voluntarii se conformează regulilor.

Oferim GRATUIT următoarele servicii: sterilizare, microcipare, înscriere în RECS și vaccinare a câinilor cu stăpân și sterilizarea pisicilor cu stăpân. Toate celelalte servicii medicale cad în grija stăpânilor, care trebuie să le ofere la alte cabinete particulare tratamentul necesar în caz de nevoie și vaccinurile anuale.
În momentul în care o persoană străină intră într-un adăpost în care există foarte mulți câini la un loc, aceștia încep să se agite foarte mult și există un risc mare să înceapă să se bată. Fac acest lucru din dorința de a atrage atenția asupra lor, însă acest lucru poate duce la tragedii pentru unii dintre ei. Acesta este motivul pentru care există un program strict cu publicul.
Adăpostul se află la marginea Brașovului, la adresa Timiș Triaj, nr. 20