/, Urși/Bruni are un frățior!

Bruni are un frățior!

Bruni, cel mai mic locatar al sanctuarului AMP Libearty, este de acum MAI fericit! Are un frățior. Pe BAFI…Cel mai simpatic, vesel și iubitor ursuleț albastru din România, cel puțin . De Ziua Familiei, AFI Brașov l-a adoptat pe BRUNI, iar prima întâlnire cu frățiorul lui a fost plină de emoții.

BRUNI este în prezent cel mai mic locatar al sanctuarului AMP Libearty! A ajuns în sanctuar în primăvara lui 2021, când avea doar 3 luni. Fusese găsit singur, undeva pe marginea drumului în Maramureș. Era înfometat, înconjurat de o haită de câini și foarte speriat până când a fost văzut de o familie care a decis să intervină și să-l salveze. În momentul preluării, prezenta o stare de deshidratare avansată și plângea îngrozitor de tare… în speranța că mama lui îl va auzi. Micuțul ursuleț avea răni și în zona capului. A fost tratat și supravegheat non-stop de către echipa sanctuarului. Din fericire, micuțul urs a supraviețuit. În prezent are doi ani și este cel mai jucăuș urs din sanctuar.

Acum are două prietene pe viață – Nicole și Puppa, care îi mai alungă dorul cumplit de mamă. Iar de acum are și un frățior. Echipa AFI Brașov l-a adoptat pe BRUNI pentru ca ambii ursuleți să descopere ce înseamnă să ai o familie. Acum, BAFI este și MAI fericit pentru că-și îndeplinește misiunea lui de ursuleț inimos care se hrănește mai mult cu fapte bune… decât cu miere.

Vedeți aici cum s-au cunoscut Bruni și BAFI.  https://fb.watch/kxD6DVQzJv/

2023-05-16T13:02:57+00:0016 mai 2023|Fără categorie|