/, Urși/Iarna nu-i ca vara…

Iarna nu-i ca vara…

Iarna nu-i ca vara…mai ales în zona montană! Nu mai este nicio surpriză că iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, stratul de zăpadă este unul consistent și sunt anunțate ninsori și în zilele ce urmează.
Către sanctuarul AMP Libearty Zărnești se circulă în condiții de iarnă!
Echipa de mentenanță lucrează zilnic pentru siguranța dumneavoastră. Nu doar aleile sanctuarului sunt deszăpezite corespunzător, ci și drumul de acces care face legătura între drumul principal și rezervație.
Aproximativ doi kilometri și jumătate aveți de parcurs pe un drum de munte, iar cu o mașină nepregătită corespunzător riscați să derapați și să rămâneți blocați în rigolele de pe margine.
Sanctuarul Libearty nu este proprietarul drumului și nu își asumă nicio responsabilitate în cazul incidentelor petrecute din cauza nerespectării unor reguli minime de circulație pe timp de iarnă.
Anvelopele de iarnă sunt obligatorii, iar lanțurile sunt recomandate pentru orice drum acoperit cu zăpadă și gheață! Conducătorii auto care au cauciucuri all sezon ( mixte) nu pot urca dealul de acces către sanctuar decât cu lanțurile montate!
Totodată rugăm toți vizitatorii sanctuarului AMP Libearty să aibă echipament corespunzător unei plimbări prin pădure.. în aer liber.
2023-02-01T07:36:55+00:001 feb. 2023|Fără categorie|