//Alături de Max în Ursa Mare.

Alături de Max în Ursa Mare.

🖤💔O nouă zi neagră în pădurea ursuleților, o zi cu un fior rece și freamăt amar de frunze de toamnă. Astăzi ne luăm rămas bun de la draga noastră Monica, micuța pufoasă, cu un caracter aparte. Ursul care îți aducea mereu aminte că oamenii au rănit-o și era mai mereu supărată ….
O zi în care ne aducem aminte cât de mici suntem în fața sorții!
Abia după 15 ani de viață într-o grădină zoologică a făcut cunoștință cu viața adevărată de urs. La început i-a fost frică de iarba pe care nu a avut ocazia să calce niciodată, iar prezența celorlalți urși nu părea să îi placă. Ea era micuța ursoaică ce urmărea vizitatorii și îi conducea pufăind, nu tocmai prietenoasă.
Pentru a o scăpa de acest obicei, ultimii ani i-a petrecut într-un țarc de aproape 7 hectare, departe de orice interacțiune umană, departe de orice stres pe care prezența omului i-l putea provoca.
Micuța Monica a fost cea mai bună prietenă a lui Max, ursul orb care a fost folosit pentru poze în stațiunea turistica Sinaia, lângă Castelul Peleș. În 12 noiembrie 2018, Max a urcat în Ursa Mare și Monica a suferit îngrozitor. Acum sunt din nou împreună și putem doar să sperăm că se bucură amândoi de natură.
Drum lin Monica. 💔🐾🐻
2022-09-20T07:14:12+00:0020 sept. 2022|Fără categorie|