Second chance2020-09-07T17:32:10+00:00
Second chance
Second chance

A DOUA LUI ȘANSĂ ESTE ÎN MÂINILE TALE

TU ÎI POȚI OFERI O VIAȚĂ NORMALĂ

Smulși din propria casă, ținuți captivi ani la rând, maltratați pentru a învăța ”trucuri”, folosiți ca sursă de câștiguri imorale de diferiți patroni de restaurante, hoteluri sau circuri, urșii care au ajuns în Sanctuarul de la Zărnești au primit A DOUA ȘANSĂ.

Alții ca ei însă sunt în
continuare
prizonieri fără voie.

Tu le poți oferi o viață normală!
Implică-te pentru a doua șansă!

Contract de sponsorizare
Donează

69 de hectare de pădure alcătuiesc Sanctuarul AMP Libearty de la Zărnești, un adevărat paradis pentru urșii care au trăit în captivitate, împotriva firii, în condiții greu de imaginat.

Aici, aceștia au primit a doua șansă la o viață normală, departe de gratiile care le-au marcat existența, după ce prima le-a fost furată!

Ajută-ne să ne continuăm misiunea.
Ajută-ne să le oferim o viață normală!

Peste 130 de urși au fost până acum salvați și au primit o nouă casă. Cu toții au lăsat în urmă o viață de coșmar, plină de abuzuri și amintirea unei cuști insalubre în care au fost prizonieri ani la rând.

La AMP Libearty, urșii au reînvățat  să se cațere în copaci, să se bucure de apă și soare, să se bălăcească, să se joace, să caute hrană. Și-au recâștigat dreptul la viață și libertate. Iar aceasta este răsplata noastră cea mai de preț.

Împreună cu tine vom continua să salvăm animalele sălbatice cărora alții le-au deturnat existența.

A doua lui șansă este în mâinile tale!

Contactează-ne

Manager campanie: Cristina Nica

cristina.nica@millionsoffriends.org
+40 725 828233

O campanie susținută de Kiss FM