//Update. Milioane de prieteni a preluat 17 câini în stare gravă (imagini cu impact emoțional)

Update. Milioane de prieteni a preluat 17 câini în stare gravă (imagini cu impact emoțional)

ACTUALIZARE (19.01.2019)

Încă un câine salvat!

A mai fost salvată încă o cățelușă de la Rainbow Shelter. Printre zecile de cadavre, ascunsă într-o cameră de la etaj, își aștepta salvarea această frumusețe care a fugit în ziua în care ceilalți 17 au fost eliberați din lagărul morții. A fost descoperită de membrii echipei AMP, în timpul căutării și numărării câinilor morți. Este o fetiță extrem de blandă, dar foarte speriată.

 

————————————————————————————————————————————————————

Imagini de groază la un adăpost canin din Prejmer, de unde Asociația Milioane de prieteni a preluat 17 câini, aflați în stare jalnică!

Un grup de voluntari a descoperit peste 70 de cadavre de câini și pisici la Rainbow shelter. După cum arătau, animalele au fost înfometate până la moarte, în ciuda faptului că depozitul era plin de mâncare.

Adăpostul, prezentat pe internet ca „un loc în care câinii maidanezi pot găsi dragoste şi siguranţă până sunt adoptaţi”, s-a dovedit o adevărată oroare. Zeci de cadavre de câini subnutriți erau abandonate peste tot. Doar 17 câini au supraviețuit locului de groază, însă se aflau în stare foarte gravă. Trei dintre ei, în stare critică, au primit îngrijiri medicale de urgență duși la un cabinet veterinar. Apoi, toți au fost preluați în adăpostul Victory, aparținând Asociației Milioane de prieteni, unde au apă și hrană.  

Le mulțumim tuturor celor implicați și vă vom ține la curent cu evoluția lor.

Orice mic sprijin îi poate ajuta să uite de coșmarul trăit!

2019-01-18T09:45:24+00:0018 ian. 2019|Fără categorie|