/, Urși/Salvate din infernul circului

Salvate din infernul circului

Peste fix o săptămână, după 24 de ani de chin, Masha și Laura, artiste de circ în Ucraina, vor ajunge în Sactuarul de urși Libearty, din Zărnești.

Smulse de mici de lângă mama lor, obligate să sară peste garduri, să meargă pe bicicletă sau pe sârmă, totul pentru amuzamentul spectatorilor, cele două ursoaice au pierdut cel mai prețios lucru – LIBERTATEA.

Când nu erau pe scenă, Masha și Laura erau ținute închise în niște cuști mici și mizerabile, în care abia aveau loc să se întoarcă. După ce ajung la Libearty, toate acestea vor rămâne în urmă, ca un coșmar din care au reușit să se trezească.

Asociația Milioane de Prieteni (AMP) a acceptat solicitarea de primire a lor în Sanctuar, solicitare venită din partea SOS Zoo and Bear Rescue și The Lawrence Anthony Earth Organization (LAEO), din Ucraina. LAEO a reușit să scoată ursoaicele de la circ, le-a operat la dinți, pentru că aveau dureri mari și le va însoți până la noua lor casă.

Din 1 octombrie va începe o altfel de aventură pentru cele două ursoaice: cea a libertății! Aceasta este o aventură fără spectatori și aplauze, doar cu liniștea naturii, cântecul păsărilor și multă iubire și grijă din partea noastră.
Ajută-ne să-i ajutăm! Donează!

2019-09-24T12:23:42+00:0024 sept. 2019|Fără categorie|