/, Câini/Noe si Tigruț ne salută de … ACASĂ!

Noe si Tigruț ne salută de … ACASĂ!

De ani de zile, AMP oferă singurul serviciu gratuit de urgențe medicale veterinare pentru animalele fără stăpân! Zi de zi și noapte de noapte, colegii din Adăpostul Victory se ocupă de cazuri grave și văd câini, pisici, dar și alte animale în suferință și le acordă toată grija și iubirea de care nu au avut poate niciodată parte. Iar atunci când animăluțele își revin și par de nerecunoscut, bucuria unei fapte bune capătă dimensiuni imense! Este și cazul celor doi simpatici – cățelul Noe și pisoiul Tigruț.

Noe ne transmite salutări de acasă de la el! După ce zile sau, poate chiar luni în șir a cerșit mâncare de la trecătorii de pe stradă abandonat și speriat, suferind de afecțiuni ale pielii, a ajuns la Adăpostul Victory. După aproape jumătate de an de tratament, și-a revenit complet și a găsit o familie iubitoare și incă un „frate” patruped!

Tigruț a ajuns la noi acum aproape trei luni, mai mult mort decât viu după ce s-a prins în angrenajul motorului unei mașini care … a pornit și aproape că l-a sfârtectat. A fost nevoie ca una dintre lăbuțe să îi fie amputată și, pentru că starea lui era extrem de gravă și medicii nu știau cu câte alte leziuni ascunse se confruntă, prognosticul în cazul lui a fost unul sumbru. Din fericire, micuțul luptător a învins boala și e un pisoi simpatic și vesel care se descurcă perfect în … trei lăbuțe!

2021-11-10T10:22:40+00:008 nov. 2021|Fără categorie|