/, Câini/Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor!

Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor!

Sânpetru s-a alăturat localităților, puține la număr, care vor o schimbare în bine și pentru câinii și pisicile locuitorilor din comună. Pentru asta, AMP a încheiat un protocol de colaborare cu Primăria Sânpetru prin care ne asumăm să sterilizăm, vaccinăm, microcipăm și înscriem în RECS (Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân) GRATUIT câinii cu stăpân.

Animalele de pe străzi provin din puii câinilor și pisicilor din curțile oamenilor. În fapt, se va pune în aplicare legea 258/2013 care prevede ca toți câinii fără pedigree să fie sterilizați și înscriși în acest registru național. Protocolul a intrat în vigoare de la 1 martie și pentru realizarea acestei campanii suntem susținuți și de Fundația Brigitte Bardot și BMT Germania.

Primăria Sânpetru a realizat afișe și fly-ere pe care le-a distribuit în localitate și există chiar și o echipă care a mers din poartă în poartă pentru a informa populația despre acest protocol, dar și despre obligativitatea prin lege în privința castrării și microcipării câinilor.

AMP realizează, tot gratuit, și sterilizarea pisicilor pentru proprietarii care doresc să stopeze înmulțirea necontrolată a acestora.

2021-04-01T10:04:19+00:001 apr. 2021|Fără categorie|