/, Urși/Pregătiți pentru vizitatori!

Pregătiți pentru vizitatori!

Mai sunt numai câteva ore!!! Avem emoții imense, dar putem spune că suntem pregătiți să ne întâmpinăm vizitatorii în condiții de maximă siguranță! Au fost câteva zile de foc, ca să ne asigurăm că mâine, când porțile sanctuarului se vor deschide publicului, totul o să fie perfect.

Toată vizita se va desfășura doar în aer liber, pe trasee bine delimitate și cu păstrarea distanței fizice recomandate.

Magazinul de suveniruri și toată marfa au fost igienizate cu soluții dezinfectante. Ursuleții de plus au fost curățați, stocul a fost suplimentat cu modele noi și abia așteaptă să fie luați acasă de vizitatori.

Frigiderul de sucuri, aparatul de cafea, vitrinele, dar și tejgheaua au fost dezinfectate și vor fi igienizate după fiecare contact cu vizitatorii. De același tratament vor avea parte și clanțele, zonele de contact precum și grupurile sanitare.

Punem la dispoziția vizitatorilor produse dezinfectante, iar la intrarea în magazinul de suveniruri vi se va lua temperatura. Dacă nu aveți măști la dumneavoastră, noi vi le oferim la preț de achiziție.

Recomandăm plata cu cardul bancar.

Pentru o vizită la ursuleți, vă rugăm să vă achiziționați biletele online de pe site-ul nostru https://millionsoffriends.org/bilete-online/.

* Accesul copiilor sub 5 ani în sanctuar este interzis din motive de siguranță!

* Grupurile de vizitatori vor fi formate din maxim 20 de persoane + ghid

* În magazinul de suveniruri vor intra doar membrii aceleași familii sau persoane venite cu aceeași mașină.

Acestea fiind spuse vă așteptăm cu drag în pădurea ursuleților fericiți – AMP Libearty!

2020-06-01T16:06:07+00:001 iun. 2020|Fără categorie|