//Salvați de la împușcare și botezați de actorul Peter Egan

Salvați de la împușcare și botezați de actorul Peter Egan

Peter Egan a botezat o ursoaică și pe cei doi pui care au ajuns în sanctuarul Libearty în noaptea de 12 spre 13 iulie. Cei trei obișnuiau să „cerșească” hrană de la turiștii din zona lacului Sfânta Ana. Pentru că se intenționa împușcarea puilor și mutarea ursoaicei într-o altă regiune, Asociația Milioane de prieteni a intervenit pentru salvarea întregii familii. Astfel, sâmbătă dimineață, la ora 3.00, mama și cei doi pui ai au fost introduși în camerele de carantină ale sanctuarului. Erau încă sub efectul tranchilizantului, însă acum se simt bine cu toții și in scurt timp vor ajunge într-un țarc special dedicat mamelor cu pui.

După patru zile petrecute în carantină, familia a trecut în zona de acomodare. Emoțiile au fost mari, pentru că este vorba despre o ursoaică venită din sălbăticie. Dar mămica și cei doi băieți de doar cinci luni s-au oprit direct la bunătățile oferite de îngrijitori: fructe și pâine cu multă miere. Apoi, au pornit către piscină, unde micuții au văzut ce înseamnă o bălăceală adevărată. Nici cățăratul în copaci nu a fost ratat, iar după ce au obosit bine s-au așezat să doarmă liniștiți la umbră?

Unul dintre pui este foarte mămos și cu greu se îndepărtează de ursoică, în vreme ce al doilea este mult mai independent. Cu toții s-au obișnuit rapid cu noul cămin și se simt în largul lor.

Impresionat de povestea povestea ursoaicei și a puiuților ei, actorul Peter Egan, prezent în sanctuar pentru inagurarea fermei animalelor domestice, i-a botezat pe cei doi micuți Enoch și Arden, după numele personajului din poemul narativ al lui Alfred Lord Tennyson. Mama lor se numește acum Myra, la fel ca și soția actorului.

Îți place să îi vezi fericiți? Contribuie și tu la fericirea lor.

2019-07-19T07:17:50+00:0019 iul. 2019|Fără categorie|