//Masha a plecat…

Masha a plecat…

Cât de nedreaptă poate fi uneori soarta și cât de mici și neputincioși suntem în fața divinității. Rănile trecutului, anii lungi și grei de închisoare, foamea, abuzurile, stresul războiului, frica sunt câteodată mai presus de orice faptă bună….

Cineva acolo sus are alte gânduri și alte planuri pentru Masha. Doar trei săptămâni s-a putut bucura frumoasa noastră refugiată de liniștea și siguranța sanctuarului AMP Libearty. Ce fericită era înotând în piscina ei, ce moale era iarba care îi era culcuș și ce bine era să lenevească la soare…

În cursul nopții a suferit un accident vascular cerebral și din păcate acum este paralizată. Suntem la capatâiul ei și ne rugăm pentru Masha, dar din păcate nu răspunde tratamentului.

Un fior rece cuprinde sanctuarul și ne este teamă…teamă că nu putem face mai mult. Rezistă Masha…Luptă…O lume întreagă te iubește și vrea să te vadă liniștită, așa cum meriți.

 

Update- Masha a plecat…Am crezut că iubirea este suficientă, dar nu a fost! Cât de nedrept…De ce doar câteva zile de libertate? Aveai o viață întreagă înainte frumoasă Masha. Până și soarele s-a bucurat că ai ajuns în sanctuarul din Zărnești! Mai știi?

Nu ai apucat să te bucuri deplin de pădure, nu ai apucat să simți îndeajuns că oamenii pot fi și buni! Oare nu ai mai avut putere să lupți? Pentru cei care te-au iubit și și-au dorit pentru tine măcar câțiva ani de fericire durerea este acum imensa.

Aleargă liniștită în pădurea veșnică, frumoasă Masha. Acolo sunt urșii noștri dragi care îți vor fi prieteni și nimeni, niciodată, nu o să te mai închidă, nu o să mai fi legată cu lanțul și nu va trebui să faci pe clovnul.

Sperăm doar că, în puținul timp petrecut în sanctuarul AMP Libearty, ai simțit iubirea noastră.

 

2022-05-02T11:15:23+00:002 mai 2022|Fără categorie|