//Numărul unu pe tripadvior

Numărul unu pe tripadvior

Tripadv logo fin            Tipadv NO 1

Sanctuarul Libearty a ajuns pe primul loc în topul atracţiilor din Judeţul Braşov, confrom unui mare site de recomandări în materie de călătorii – tripadvisor.com. Acest fapt este important, însă ce ne bucură cel mai mult este că o parte din voi, cei care v-ați dat întâlnire cu urşii noştri în această vară, v-ați lăsat impresiile pe acest site, alături de poze foarte reuşite, surprinse cu aparatele voastre foto. Deşi par simple review-uri, aceste declaraţii reprezintă experienţa trăită de vizitatori în Sanctuarul Libearty. Am spicuit pentru voi câteva dintre ele:
“Sanctuarul este opera uimitoare a unei femei căruia i-a păsat de urşi şi s-a hotărât să-i salveze. Simplul fapt de a vedea acest vis împlinit este emoţionant! Cumpărându-ţi biletul de intrare, cumpărând un snack din tonomat şi cumpărând un souvenir, poţi ajuta şi tu ursuleţii.”
Oran, Israel

“Am petrecut momente absolut minunate acolo şi am fost atât de fericită să văd ursuleţii luîndu-şi micul dejun cu pepeni şi privind cum unul dintre ei se rostogolea fericit în iarbă fără să aibă nici o grijă în lume. Am văzut un filmuleţ despre câţiva urşi din sanctuar iar unele poveşti m-au făcut să plâng. Eu cred că urşii sunt fericiţi acolo, sunt în siguranţă iar Sanctuarul face o treabă fantastică”.
Jill, Isle of Man

2013-09-30T11:46:41+00:0030 sept. 2013|Fără categorie|