//Bun venit în AMP Hope Farm!

Bun venit în AMP Hope Farm!

Mayra și Millie, cum au fost botezate cele două frumuseți salvate din mijlocul drumului, au dat uitare asfaltul pe care s-au plimbat câteva ore și se bucură de iarba verde a țarcului din ferma educațională Hope.

Mayra are câteva răni și este ținută sub observare medicală. De acum, viața lor are un nou început, departe de gălăgie, de mașini și asfalt.

Istoric: O iapă și mânzul ei  s-au plimbat nestingheriți pe Calea Bucuresti. Nu sunt microcipați. Cu acordul autorităților, aceștia vor fi preluați de noi în custodie și vor fi găzduiți în AMP Hope Farm, ferma educațională pentru animale domestice salvate. Echipa AMP s-a deplasat la fața locului cu o remorcă specială pentru astfel de animale. A fost chemat și un medic veterinar specializat în cabaline, pentru că mămica are răni, secreții nazale și nu respiră foarte bine.

Înainte de preluare câteva persoane de etnie roma au venit să își “revendice” caii. Pentru că nu aveau acte doveditoare pentru ei, caii nu aveau microcip, este ilegal sa deții cai în municipiul Brașov (excepție face cartierul Stupini), iar așa zișii stăpâni nu aveau nici măcar acte de domiciliu, autoritățile au decis ca sărmanele animale să rămână în grija AMP.

2020-09-07T11:38:15+00:0030 iul. 2020|Fără categorie|