//Cea mai importantă „bijuterie” a cățelului

Cea mai importantă „bijuterie” a cățelului

medalion site

Dacă ai un membru patruped în familie, pe lângă afecțiunea, îngrijirile medicale necesare și hrana de zi cu zi, nu uita să îi oferi și o „identitate”. Pune-i o zgardă la gât cu un medalion personalizat, pe care să scrie numele lui și numărul tău de telefon. Cu acest “buletin” animăluțul tău are mai multe șanse să se întoarcă în familie, dacă îl vei pierde vreodată.

Necesitate, nu un moft
Medalioanele de identificare ataşate la zgarda câinelui nu mai reprezintă de mult un simplu accesoriu sau un moft. Au devenit în timp o metodă care a dat rezultate reale în recuperarea patrupedelor pierdute. În UK, spre exemplu, medalionul era obligatoriu încă din anii 60. Acest accesoriu, inscripționat cu datele de identificare, poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode de recuperare a câinelui în cazul în care s-a pierdut.

Ce ar trebui să scrii pe medalion?
Sunt absolut necesare numele câinelui și numărul tău de telefon. De asemenea, dacă vrei, pe spatele acestei bijuterii poţi inscripţiona şi cuvântul “recompensă”. Acest cuvânt poate fi un impuls bun pentru cel care găseşte câinele să ți-l aducă înapoi. Mărimea medalionului trebuie aleasă după talia câinelui pentru ca ea să poată fi văzută cu uşurinţă.

2014-01-15T07:26:52+00:0015 ian. 2014|Fără categorie|