//Cenușăreasa murdară de ulei a plecat în Norvegia!

Cenușăreasa murdară de ulei a plecat în Norvegia!

cenusareasa cu fiica lui Suzanne  cenusareasa 2

Cum e să te naști printre fiare vechi dar să ajungi – ulterior – să trăiești ca o prințesă? În numărul trecut al newsletter-ului aflați de Sara, cățelușa cu blana îmbibată de ulei de motor, născută printre fiare vechi la Remat Brasov. Salvată de lucrătorii AMP de la Stupini, în urma unei campanii de sterilizare a câinilor de pe platformele industriale, Sara a ajuns în scurt timp să trăiască povestea Cenușăresei. 

Spălată de uleiul de motor, curațată, vaccinată și sterilizată, cățelușa de numai 6 luni a început să strălucească. Norocul ei a venit pe Facebook, unde Suzanne Christensen, o iubitoare de animale din Norvegia a rămas imrpesionată.
Așa se face că la începutul lui aprilie, Suzanne s-a urcat în avion. Pe Otopeni o aștepta Sara. „Am reușit să facem adopția prin intermediul unei asociații de protecție a animalelor din Noregia. Reprezentanții ei au făcut verificările acasă la familie și au asigurat cazarea cățelușei în cazul în care ea nu se integra în familie. După realizarea actelor de transport, am dus-o la aeroport. Aici, întâlnirea dintre cățelușă și noua stăpână fost emoționantă”, a declarat Brândușa Popa, asistent-manager Adapostul public Stupini.

Sara se numește acum Dina și „ne scrie” tot pe Facebook, din Tønsberg, un orășel din ținutul Vestfold, Norvegia. „Transportul a decurs bine și am trecut de vamă fără probleme. Cățelușa a fost fericită să întâlnească membrii familiei mele”, ne spune Suzanne. În poze, Cenușăreasa de altă dată apare în sânul familiei Christensen, ca într-o poveste cu happy end.

2015-04-24T09:57:20+00:0024 apr. 2015|Fără categorie|