//Cercetașii francezi, voluntari la adăpostul public de câini

Cercetașii francezi, voluntari la adăpostul public de câini

29 de cercetași din Franța au lucrat, timp de trei zile, alături de angajații adăpostului public canin din Brașov, pentru amenajarea unui spațiu de joacă și socializare pentru câinii găzduiți aici.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, au ajutat la curățenie și la hrănirea animalelor, dar și la pregătirea viitorului spațiu de joacă. Cercetașii au aflat despre nevoiele adăpstului de la Asociația Milioane de prieteni, care co-adminisitrează această locație, și au ales să facă voluntariat aici. Ei spun că aici au învățat lucruri pe care nu știau să le facă înainte de a porni în această călătorie, care a inclus Austria și Ungaria și în care urmează Bulgaria, Grecia, Macedonia și Serbia. Pentru că în Franța nu există câini maidanezi, experiența pe care au avut-o la Brașov a fost una inedită.

Călătoria a început pe 6 iulie și se va încheia pe 27 iulie, iar banii necesari, aproximativ 15.000 de euro au fost strânși în urma participării la acțiuni preecum vânzarea de fursecuri și prăjituri în Franța.

Și tu poți contribui la bunăstarea câinilor salvați de pe stradă!

2016-07-18T10:16:37+00:0018 iul. 2016|Fără categorie|