//Clinică veterinară modernă la Victory

Clinică veterinară modernă la Victory

clinica medicala

Adăpostul Victory va dispune într-un timp scurt, de noi facilități pentru tratamentul și îngrijirea câinilor. O clinică veterinară modernă, o sală de primire pentru voluntari și anexele speciale își vor găsi locul într-o clădrie nouă, performantă din punct de vedere energetic. Clădirea este ridicată printr-un proiect finanțat parțial de Word Animal Protection – Olanda, Asociația Milioane de Prieteni, Love UnderDogs – Anglia și Bund gegen Missbrauch der Tiere e.V.- Germania. Valoarea proiectului este de 30.000 de euro. 

Lucările au început în urmă cu două săptămâni, prin demolarea unei clădiri vechi de peste 40 de ani. Această clădire – care găzduia vechiul Postoperator – era uzată fizic și moral, adică – mai pe șleau – era o dărăpănătură. Tone de moloz au fost direcționate către rampa de salubrizare a orașului. În locul ruinelor, pământul a fost nivelat și a fost turnată o placă de beton armat, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, cu acces la branșamente. În acest moment, echipa de construcție lucrează la structura de rezistență.

Clădirea va asigura facilități sporite: o clinică modernă cu anexe speciale: sală de consultații, salon post operator, bloc operator, depozite. Interfața clinicii va fi o sală de așteptare destinată brașovenilor care doresc să-și castreze pisica sau cățelul, sau voluntarilor care desfășoară practică în adpăpost. „Încercăm să apropiem adăpostul canin de comunitate și să sporim numărul de adopții și de sterilizări. Clinica veche era depășită, nu avea sală de consultații, iar ustensilele și spațiul erau insuficiente. Mulțumim partenerilor noștri pentru implicare”, a declarant Cristina Lapis, președintele AMP. Proiectul va fi finalizat până în vara acestui an. 

2015-04-24T10:27:47+00:0024 apr. 2015|Fără categorie|