//Eroii AMP, câștigători în Cursa cu obstacole

Eroii AMP, câștigători în Cursa cu obstacole

Brasov Heroes Larisa Cobianu 2

Peste 300 de alergători și alți 200 de susținători au fost prezenți la startul Cursei cu obstacole Brașov Heroes 2014, desfășurată la Brașov pe 19 septembrie. Echipa „Milioane de Prieteni” au participat la eveniment cu peste 10 concurenți, toți iubitori de animale. Aceștia au alergat pentru o cauză nobilă – „dotarea” a peste 1.000 câini și pisici cu medalioane inscripționate. „Identificarea facilă face ca animalele pierdute să ajungă mai repede la proprietar, însă este mai mult decât atât. Reprezintă o dovadă de responsabilizare a cetățenilor și o primă măsură pentru a micșora numărul câinilor fără stăpân”, a declarat Cristina Lapis, președinte AMP. La standul AMP, curioșii au primit informații despre importanța identificării și microcipării animalelor, dar și despre facilitățile pe care le oferă asociația atunci când voine vorba de sterilizarea câinilor și pisicilor.
Finalul cursei a adus surprize: doi dintre concurenții înscriși pentru cauza animalelor au luat locuri fruntașe. „Ma impresioneaza mai mult animalele decat oamenii. Principalul motiv pentru care am participat a fost faptul că asociația „Milioane de Prieteni” a fost inscrisa. Imi plac animalele foarte tare si am acasa doua pisici. Una dintre pisici a fost luata de pe internet, fiind gasita in parc”, ne spune Larisa Cobianu(35 de ani), locul II la Cursa Scurtă Feminin. La băieți, Iosif Sarosi a luat locul I. „Cred că mai multă lume ar trebui să lupte pentru animale”, ne spune Iosif, atlet profesionist.
În urma cursei, AMP a strâns circa 400 de euro, din cei 2.500 necesari pentru derularea campaniei de identificarea animalelor.

2014-10-31T10:17:54+00:0031 oct. 2014|Fără categorie|