//Povestea unui câine. Din România

Povestea unui câine. Din România

Ally 2 Ally

La marginea unei păduri din Dâmbovița, lângă drumul naţional ce leagă Sinaia de Târgoviște, o cățelușă aștepta impacientată. Își rotea privirea după fiecare mașină care trecea pe lângă ea, iar ochii ei implorau ca cea potrivită să se oprească. Precum Hatchi, câinele profesorului Parker Wilson din „Hatchiko:Povestea unui câine”, Ally își aștepta stăpânul. „Gara” sa era un culcuș improvizat, iar timpul trecea, mașinile trăceau dar stăpânul nu se arăta. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu cel care trebuia să o îngrijească. A făcut infarct „ca-n film” sau a fost părăsită, asa cum se întâmplă de obicei in România?
După două săptămâni de așteptare, cățeaua a atras atenția trecătorilor. Un bărbat îi aducea mâncare zilnic, însă nu reușea să pună mâna pe ea, să o mângâie. Unei tinere i s-a făcut milă de ea și a anunțat Asociația Red Panda din București. În spiritul bunelor relații, reprezentanții acestei asociației au apelat la „Milioane de Prieteni” pentru preluarea câinelui.
Salvatorii AMP au reușit să o ia în brațe și să o instaleze în mașină. Într-un final Ally a ajuns în siguranţă la adăpostul Victory. „Este un câine de talie mare, în vârstă de 3 ani. Era slabă, deshidratată și înfometată. Urmează să-i asigurăm un regim alimentar bogat în proteine și vitamine”, a declarat Oana David, managerul adăpostului Victory.

2015-03-23T08:46:06+00:0023 mart. 2015|Fără categorie|