//1.200 elevi într-o singură săptămână

1.200 elevi într-o singură săptămână

sapt. altf

În fiecare an în România, școlile dedică prima săptămână din aprilie activităților extracurriculare. Fiecare școală organizează excursii sau lecții diferite față de orele zilnice, iar vizitarea sanctuarului a fost una dintre activități. 1.200 de elevi din întreaga țară au ales să-și petreacă câte o oră la Libearty, iar unii au străbătut distanțe considerabile, venind tocmai din Timișoara, Sibiu sau București. Majoritatea elevilor provin din ciclul gimnazial, însă nu puțini au fost picii de grădiniță sau liceenii.
Vremea a fost jucăușă: în primele zile ale săptămânii le-a arătat elevilor ce înseamnă „zăpada mieilor”, iar în a doua parte i-a tratat pe vizitatori cu raze de primăvară. Micuții au apreciat ieșirea în natură și puțini s-au lăsat păgubași din cauza vremii. Ba mai mult, cei mai curajoși au lăsat autocarele la drumul naţional și au adăugat în program o drumeție către rezevație.
Toți copii au plecat mai învățați: de poveștile urșilor, de uimirea și încântarea oferită de urșii care se cățărau în copac, de urșii care se jucau în piscine sau în zăpadă. Activitățile dedicate Săptămînii Altfel fac parte din strategia de educație a AMP, al cărei principal scop este să asigure animalelor domestice și sălbatice o lume mai bună.

2015-04-24T09:13:24+00:0024 apr. 2015|Fără categorie|