//Max, un simbol al sanctuarului Libearty, se retrage din viața publică (video)

Max, un simbol al sanctuarului Libearty, se retrage din viața publică (video)

Max, unul dintre cei mai iubiți urși din Sanctuarul Libearty, trece printr-o grea suferință. Cei 10 ani  petrecuți pe cimentul rece din fața Castelului Peleș, fără dreptul de a merge și de a se mișca în voie, își pun acum amprenta asupra sănătății lui. Max suferă de artroze și are probleme mari cu picioarele din spate, iar medicii bănuiesc că se îndreaptă spre paralizie.

Pentru că iarna se apropie cu pași repezi, Max a fost mutat în zona de carantină, unde are amenajat un pat călduț de paie. Aici nu are nevoie să se miște foarte mult și, oricând își dorește, poate păși în țarcul extern pentru a fi în pădurea pe care a îndrăgit-o atât de mult în ultimii 12 ani. Primește tratament cu analgezice și anti-inflamatoare și sperăm într-o minune!!!

Cel mai probabil, Max va petrece întreaga iarnă în zona de carantină, pentru a fi ferit de frig. Dacă îl iubiți pe Max, rugați-vă și voi să răspundă la tratament și să își revină.

Din păcate, cel mai dureros pentru noi este faptul că trebuie să lăsăm timpul să decidă pentru că, omenește și medical, mai mult decât s-a făcut nu putem face!

2018-11-05T11:09:41+00:005 nov. 2018|Fără categorie|