//Bun venit în Libearty dragă Masha!

Bun venit în Libearty dragă Masha!

Masha avea doar câteva săptămâni când a început antrenamentele pentru a deveni un star de circ, în Ucraina. 19 ani  a fost nevoită să meargă pe trotinetă, să sară prin cercuri, să se târască sau să sară peste obstacole… pentru amuzamentul publicului. Casa ei a fost o cușcă minusculă de fier înghesuită într-o dubă plină de gunoaie!

Acum însă chinul tău a luat sfârșit! Ai trăit o viață de paiață de circ și ai fost supusă la traume fără nicio vină, te-au plimbat prin orașe într-o cușcă mică în spatele unei dube să câștige bani de pe urma ta. Lionel de Lange , președintele BF Nathan, te-a scos din acel iad și ai călcat poate prima dată pe iarbă.

Când am zis că vei ajunge să trăiești o viață demnă de urs în pădurea AMP Libearty a început războiul. Salvarea ta părea imposibilă, dar nimeni nu a depus armele. O „armată” întreagă de oameni s-au luptat ca tu să ai parte de o viață demnă și astăzi putem răsufla ușurați. Am reușit.

Știm că ești speriată și totul este nou pentru tine, dar vei fi bine! Tot ce ai de făcut acum este să te odihnești căci drumul tău către libertate și o viață demnă a fost prea lung.

Niciodată nu vei mai fi obligată să faci ceva la comandă! Niciodată nu vei mai fi legată și constrânsă prin durere și frică! Oamenii te vor privi de acum încolo doar cu dragoste și admirație, dar nu mai au voie să te aplaude, să strige la tine sau să îți orbească privirea cu lumini puternice! Și îți promitem ca vom avea grijă de tine fără să te deranjam cu nimic!

 

 

2022-03-24T12:09:40+00:0024 mart. 2022|Fără categorie|