//Ghinderiada 2018: Aproape 100 de kilograme de ghindă, strânsă de copii pentru urșii de la Libearty

Ghinderiada 2018: Aproape 100 de kilograme de ghindă, strânsă de copii pentru urșii de la Libearty

Ghinderiada 2018 a adunat aproape 50 de pitici harnici, care s-au întrecut să adune cât mai multă ghindă pentru ursuleți, au făcut mișcare și au petrecut timp plăcut în aer liber. Micuții au răspuns invitației lansate de Asociația Milioane de prieteni și au reușit să strângă aproape 100 de kilograme de fructe produse de stejarii din sanctuarul Libearty.

Participanții și-au unit forțele în patru echipe: Fluturații, Iepurașii, Veverițele și Vulpițele. După cântarul oficial, s-a stabilit și ierarhia: locul I – Vulpițele,  locul al II-lea – Veverițele, locul al III-lea – Fluturașii, iar mențiune – Iepurașii.

Competiția a fost pe cât de plăcută, pe atât de utilă, iar micuții s-au distrat de minune. Eforturile lor nu a fost in zadar. Fiecare dintre ei a primit premii de la Asociația Milioane de prieteni și de la cei doi sponsori care ne-au fost alături la acest eveniment, Superland și Decathlon. De altfel, cavalerul Noby, de la Superland, a fost cel care a înmânat premiile pentru echipa clasată pe primul loc. 

Strădania celor mai mici culegători de ghindă va fi răsplătită, de asemenea, de bucuria ursuleților care se vor delecta cu fructele culese special pentru ei.

2018-10-08T09:47:48+00:008 oct. 2018|Fără categorie|