//Video: Copiii din Centrul de plasament Alice au vizitat rezervația Libearty

Video: Copiii din Centrul de plasament Alice au vizitat rezervația Libearty

Asociația Milioane de prieteni continuă să sprijine copiii și urșii! Cei 25 de copii de la Centrul de plasament Alice, din cadrul Complexului de Servicii Sociale Măgura, din Codlea, s-au bucurat de o surpriză pregătită de reprezentanții Asociației pentru protecția animalelor „Milioane de prieteni“.

Copiii au vizitat sanctuarul Libearty Zărnești, iar fondurile pentru acoperirea cheltuielilor necesare au fost strânse în  cadrul campaniei „Fă-le o surpriză copiilor! Oferă-le o vizită în sanctuarul de urși de la Zărnești“.

Micuții au avut șansa să afle povestea construirii celui mai mare sanctuar de urși din Europa, dar și istoria tristă a urșilor înainte să fie salvați și să devină locatari ai rezervației. În plus, au avut ocazia să îi adreseze întrebări ghidului însoțitor și să afle detalii despre viața modul de viață al urșilor.  

Acțiunea a fost posibilă datorită susținătorilor noștri, care au răspuns campaniei pe care am demarat-o special pentru copiii și au donat 10 euro cu acest scop.

Toți cei care au făcut o donație pentru această campanile vor primi, din partea noastră, un certificat numai bun de pus pe perete, pentru a le a arăta familiei și prietenilor cât de ușor este să faci fericiți copiii mai puțin norocoși și, în același timp, să ajuți animalele.

Cu o donație aici ne puteți ajuta să le oferim și altor copii astfel de surprize.

2016-05-12T15:23:18+00:0012 mai 2016|Fără categorie|