//Cuvântul președintelui asociației

Cuvântul președintelui asociației

Dragi prieteni ai animalelor,

La fiecare început de an ne gândim, în general, ce putem schimba în bine în viața noastră. Și sunt atât de multe hotărâri care ar putea să ne facă viața mai frumoasă, mai armonioasă, atât nouă cat și celor din jurul nostru.

Vă propun ca la acest nou început de an să ne gândim și la ființele care viețuiesc alături de noi, animalele pe care le avem în grijă, prietenii noștri devotați. Cei mai mulți dintre ei sunt fericiți să ne dăruiască dragoste necondiționată. Din păcate, sunt însă atâtea alte animale chinuite, câini și pisici care rătăcesc pe străzi în căutarea unor resturi, își caută culcuș pe lângă porțile închise sau pe sub mașini și care nu au altă vină decât aceea de a se fi născut nedoriți.

„Câinii vagabonzi“ nu vor să fie pe stradă, au ajuns acolo fără voia lor, abandonați de stăpâni fără suflet, la doar câteva zile de la naștere. Asociația „Milioane de prieteni“ propune și susține castrarea câinilor, gratuit, singura metodă pentru a reduce numărul câinilor nedoriți. Dar castrarea nu este numai o metodă de-a împiedica înmulțirea lor, ci și un act medical care permite evitarea tumorilor. Fiți alături de noi pentru ca în acest an cât mai mulți proprietari de animale de companie, câini și pisici, să participe la campania noastră de castrare gratuită, pentru a evita abandonul puilor și suferința atâtor ființe nevinovate.

Asociația noastră are nevoie și în acest an de sprijinul moral și material al prietenilor săi și vă mulțumește pentru încrederea și implicarea în acțiunile noastre de protecție a animalelor și de educare a tinerei generații.

Cristina Lapis

Poți contribui la programul educațional pe care îl desfășurăm în școli, pentru a opri chinurile la care sunt supuse animalele.
Donează în contul nostru destinat educației, deschis la Garanti Bank: 

ASOCIAȚIA DE PROTECȚIE A ANIMALELOR MILIOANE DE PRIETENI

ÎN LEI: RO69 UGBI 0000 0520 2484 1RON

ÎN EURO: RO62 UGBI 0000 0520 2484 2EUR

COD SWIFTUGBIROBU

2019-01-09T09:46:09+00:009 ian. 2019|Fără categorie|