/, Educație/Inaugurare Hope farm!

Inaugurare Hope farm!

Hope Farm și-a deschis porțile pentru public! Devenită casă pentru 31 de animale domestice salvate în ultimii ani de echipa Asociației Milioane de Prieteni, ferma a primit astăzi primii vizitatori. 20 de copii i-au admirat pe Merlin – calul găsit rănit în drumul spre Sanctuarul Libearty, pe Iubi – scroafa vietnameză care a fost la un pas să devină cină de Crăciun, sau pe Vasilică, cel mai vesel țap, care s-a lăsat mângâiat de fiecare copilaș în parte.

Caii au fost salvați de la abator și nu mai sunt bătuți cu biciul, măgărușii nu mai rătăcesc pe câmp în căutarea hranei, iar Iubi, găinile și curcanii pot sta tolăniți la soare, nu în farfurie!

Hope Farm reprezintă de fapt o fermă educațională, în cadrul căreia copiii care nu au avut bucuria să crească la bunici, la țară, pot vedea cum trăiesc și cum trebuie să fie îngrijite animalele domestice despre care citesc în cărți sau pe care le văd doar la televizor. Pot astfel să înțeleagă exact de unde vine carnea pe care o văd în farfurii. O vizită la Hope Farm îi învață pe cei care îi trec pragul și curiozități mai puțin știute despre fiecare specie în parte.

Hope Farm se întinde pe o suprafață de 7.000 de metri pătrați, complet separați de țarcurile urșilor.

2019-12-11T11:52:06+00:0011 dec. 2019|Fără categorie|