//„HELLO! Magazine“: Sanctuarul Libearty, „atracția absolută“ pentru o vizită în Transilvania

„HELLO! Magazine“: Sanctuarul Libearty, „atracția absolută“ pentru o vizită în Transilvania

Sanctuarul Libearty a fost menționat ca fiind una dintre cele mai interesante locații pentru turiștii străini. Jurnaliștii de la „HELLO! Magazine“ au vizitat Transilvania, după lansarea recentă a filmului „Hotel Transylvania 2“.

Jurnaliștii consideră că sanctuarul reprezintă principala atracție pentru turiști, în această zonă a Transilvaniei și spun că:

„Un alt beneficiu pentru cei care aleg să se cazeze în Brașov îl reprezintă apropierea de sanctuarul de urși Libearty, un centru plin de inspirație destinat urșilor traumatizați de condițiile de captivitate pe care le-au suferit în perioada în care erau ținuți în cuști, ca să atragă turiști. Mergând pe urmele unor vedete precum Alicia Dixon și Brigitte Bardot, a reprezentat punctul culminant al călătoriei noastre.

Sanctuarul reprezintă un testament extraordinar pe care fondatorul Cristina Lapis și echipa sa, care îngrijesc  animalele găzduite în rezervația de 69 de hectare, l-au pregătit pentru generațiile viitoare. Acum, este în curs de amenajare și un muzeu al ursuleților de pluș, care include doi urși uriași donați de Kensington Palace, primiți în dar de prințul George și Kate Middleton, la nașterea prințului George.“

Printr-o donație, AICI, vă puteți implica în salvarea animalelor, în administrarea tratamentelor și în îngrijirea de care beneficiază la sanctuarul Libearty.

Găsiți AICI articolul complet din „HELLO! Magazine“. 
 

2016-03-02T11:40:23+00:002 mart. 2016|Fără categorie|