/, Uncategorized/Hope Farm, casă nouă pentru Sophia

Hope Farm, casă nouă pentru Sophia

Hope Farm și-a deschis larg porțile pentru un animal minunat. Sophia este vedeta zilei. Are doar 5 ani, însă în spatele docilității sale frumoasa iapă are poveste tristă.

Andra, președinta asociației Happy Tails a zărit-o într-o zi pe câmp. Era forțată să care moloz, avea picioarele strâns legate cu sfori care îi provocau răni cumplite și îi îngreunau mersul. Pentru că abia mergea, proprietarii obișnuiau să o lovească cu biciul. Îngrozită de ce a văzut, Andra a decis să salveze iapa și a cumpărat-o. I-a îngrijit rănile, iar Sophia s-a refăcut complet. A fost mutată în padoc cu ceilalți cai salvați de ea de-a lungul timpului.

Din nefericire, caii nu au acceptat-o. Sophia a devenit retrasă, refuza să mai meargă și se izola într-un colț. Toate eforturile de integrare au fost în zadar, așa că Andra a decis să îi ofere o casă nouă.

Președinta Asociației Milioane de Prieteni, doamna Cristina Lapis, a fost de acord ca Sophia să locuiască în Hope Farm și astfel frumoasa iapă a ajuns locatarul cu numărul 34 al singurei ferme educaționale din România.

De cum a intrat pe poarta fermei comportamentul ei s-a schimbat total. A explorat noua sa casă, a făcut cunoștință cu vecinii ei, iar măgărușii au adulmecat-o timid.

Sophia este pe mâini bune, dar câte alte animale nu suferă din cauza celor care se folosesc de ele, le lovesc fără milă? Ajută-ne să-i ajutăm! Donează! https://millionsoffriends.org/doneaza/

2020-05-01T08:44:35+00:001 mai 2020|Fără categorie|