//Implicare în activitățile de voluntariat de la Libearty, prin Oyster

Implicare în activitățile de voluntariat de la Libearty, prin Oyster

Oyster Worldwide este o agenție de călătorii responsabilă, din Marea Britanie, destinată tinerilor. De la deschiderea sanctuarului, în 2005, organizația a lucrat din greu să recruteze și să pregătească voluntari la nivel internațional, care să își aducă priceperea, pasiunea și entuziasmul în România, în sprijinul misiunii asumate de sanctuar.

Voluntari vin din toate colțurile lumii și petrec aici între una și 12 săptămâni. Aceasta reprezintă o oportunitate extraordinară pentru ei să contribuie la o cauză important, dar și să se afle în apropierea acestor animale extraordinare.

Voluntarii sunt un element-cheie în sanctuar, pentru că le oferă sprijinul angajaților de aici, și le dau șansa să se concentreze pe elementele importante legate de dezvoltare. Voluntarii ajută la foarte multe sarcini, precum prepararea hranei, asistență la hrănirea animalelor, monitorizare, organizarea de tururi în sanctuar și întreținere a sanctuarului.

Oyster Worldwide se ocupă și de detaliile legate de cazare, transferuri și excursii în weekend pentru voluntar, astfel încât aceștia să benegicieze de o experiență cât mai plăcută. Reprezentantul local al organizației, Răzvan, lucrează din greu pentru a se asigura că primesc sprijinul necesar pe durata șederii și că ajung să îndrăgească sanctuarul, să iubească urșii și România.

Pentru a afla mai multe detalii despre această oportunitate interesantă, puteți vizita site-ul Oyster sau puteți trimite un e-mail pe adresa anne@oysterworldwide.com

Vă așteptăm să vă implicați în activitățile sanctuarului de urși!

DONEAZĂ! Astfel, AMP va putea salva mai multe animale care au nevoie de ajutor!

2016-03-18T15:39:41+00:0018 mart. 2016|Fără categorie|