//Kira, cățelușa aproape oarbă care a păcălit moartea

Kira, cățelușa aproape oarbă care a păcălit moartea

Kira este o minune de cățelușă care acum face parte din marea familie de blănoși pe care îi îngrijim cu dragoste la Adăpostul Victory din Triaj. Micuța plină de chef de joacă, afecțiune și dragoste pentru toți cei care îi oferă un pic din atenția și timpul lor are acum aproape patru luni.

Este un cățel nu doar foarte frumos, ci și cu un comportament perfect, însă din păcate, nu vede. Așa se face că biata cățelușă a fost la un pas să își piardă viața. Și asta nu, nu așa cum v-ați fi putut gândi – din cauza afecțiunii medicale de care suferă, ci din cauza așa-zișilor stăpâni pe care i-a avut. Nefericiți de faptul că puiul cu care s-au trezit de la câinii lor are un handicap, au decis să cheme veterinarul pentru a eutanasia cățelușa. Din fericire, medicul nu a putut lua o astfel de decizie ghidată de  egoism, frustrare și răutate, iar acum micuța Kira ne bucură pe noi toți cu prezența și iubirea ei.

Poți să fii și tu alături de Kira în încercările noastre de a trata dizabilitatea ei – nu vede deloc cu un ochi, însă la celălalt are mici reacții. 

2018-10-29T13:50:51+00:0029 oct. 2018|Fără categorie|