//La plajă, cu Fiona

La plajă, cu Fiona

plaja 2 plaja 4

Paparazzi Libearty au surprins-o pe Fiona făcând plajă, într-o zi însorită de toamnă târzie, la fel de târzie ca etatea ei. Deși nu se află la prima tinerețe, ursoaica de 18 ani nu s-a sfiit să-și etaleze formele rotunjite de pregătirea hibernării. A profitat de momentul zilei când ceilalți colegi s-au retras în pădure, având la discreție întreaga poieniță din Țarcul 1.
Ca orice doamnă bine întreținută, puțin vanitoasă, Fiona și-a ales locul de plajă aproape de piscină. De ce să se deplaseze prea mult, în cazul în care i se face sete sau prea cald? Așa au suprins-o paparazzi la plajă, pârjolindu-și blana pe toate părțile, precum o clătită în tigaia încinsă.
Și pentru că tot suntem la capitolul ”gossip”, să vă mai spunem una bună. Se zvonește prin țarcuri cum că toamna asta se poartă “blondul”, “spălăcit” natural în razele soarelui. Fiona vrea să fie la modă cu orice preț. Iată cum își ridicaă mai întâi capul pentru a cerceta din ce parte bate soarele și cum ar trebui să stea ea, ca blănița să i se decoloreze uniform. După câteva minute cronometrate parcă în gând, ursoaica se întoarce și pe cealaltă parte lăsând razele soarelui să-și facă de cap pe blănița ei de vedetă. Nu pare să-și facă griji de genul: “ce dietă sa urmez?…ar trebui să mai slăbesc!” sau “sper să nu mi se ardă blănița, nu vreau să arăt ca o căpița de fân!”…

2013-10-31T08:59:56+00:0031 oct. 2013|Fără categorie|