//Halewood contribuie la protejarea urşilor bruni.

Halewood contribuie la protejarea urşilor bruni.

halewood1 halewood2

Cel mai nou prieten al urșilor sunt Cramele Halewood. Producătorul de vinuri – care de altfel este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din România – a încheiat recent un parteneriat cu Asociația de protecție a animalelor „Milioane de Prieteni”. În cadrul acestui parteneriat, o parte din incasarile realizate din vanzarea sortimentelor de vin din gama „La umbra”, este redirecționată pentru protecția urșilor bruni din sanctuarul Libearty. Consumatorii acestei mărci sunt avizați – printr-un mesaj de pe eticheta sticlelor – că prin consumarea acestui produs ei direcționează o parte din profit către Libearty Bear Sanctuary. Parteneriatul a început în toamnă, în urma unei vizite a familiei Muntean la sanctuar. „Este un proiect frumos si generos, iar urșii merită o astfel de viață în scanctuar, astfel că ne-am gîndit să sprijinim eforturile asociației „Milioane de Prieteni”, a declarat Dan Muntean, director general – Cramele Halewood . Prima donație, în valoare de 1.200 de euro, a fost făcută la deschiderea festivă a Sanctuarului, unde a avut loc de altfel și o degustare de vinuri „La Umbra”.
Gama La Umbra a fost creata special pentru piata extrem de pretentioasa si matura din Marea Britanie si se bucura de un real succes, calitatea vinurilor fiind confirmata si de multitudinea de medalii obtinute in prestigioase concursuri intrenationale.
Pe piata intrena, vinurile La umbra pot fi achiziționate numai din reteaua de magazine Halewood – The Winery Outlet din Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Sibiu, Târgovişte, Piteşti, Urlaţi şi Constanţa.

2014-06-26T10:49:11+00:0026 iun. 2014|Fără categorie|