//Libearty – destinație în luna de miere, pentru o proaspătă familie

Libearty – destinație în luna de miere, pentru o proaspătă familie

Un cuplu din Statele Unite a inclus sanctuarul Libearty în voiajul de nuntă. Myra Chai și Jed Castillo au decis să viziteze România, la numai câteva zile după ce s-au căsătorit.  

Iată mărturisirea lor, după experiența trăită:

„Când am aflat că România deține un sanctuar renumit pentru urși, am știut că acolo vrem să ne petrecem luna de miere. Urșii reprezintă o parte importantă a relației noastre, iar Myra este îndrăgostită de aceste animale, de când se știe.

Vizita în sanctuarul Libearty a fost o experiență revelatoare pentru noi, în care am aflat despre cruzimile la care au fost supuși acești urși și ne-am bucurat să îi vedem că trăiesc, în sfârșit, în mediul lor natural. Deși acești urși nu se mai pot întoarce în pădure, ei se bucură de un mediu infinit mai bun decât dacă ar trăi în altă parte. Am fost norocoși să vedem 30-40 de urși când am vizitat sanctuarul, în luna octombrie și, deși efectele psihilogice ale sindromului de cușcă sunt încă vizibile, în cazul unora dintre ei, a fost emoționant să vedem mulți urși care se recuperează după torturile la care au fost supuși. Unul dintre cele mai importante momente ale vizitei a fost să îi vedem surprinderea ghidului nostru, când a văzut cât de mult au crescut Terra și Pluto.

Ne-am bucurat să aflăm despre colaborarea cu SPCA (Society for the Prevention of Cruelty to Animals), din Statele Unite, care a ajutat la venirea ursoaicei Betsy, în rezervație.

Suntem fericiți că, deși am stat doar cinci zile în România, am reușit să ne alocăm timp pentru vizita la Libearty și le-am povestit tuturor prietenilor și familiei noastre despre munca voastră extraordinară. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru ursuleți și vă asigurăm de toată recunoștința noastră.“

Echipa Milioane de prieteni le mulțumește Myrei și lui Jed pentru vizită și pentru cuvintele lor frumoase. Suntem pregătiți să oferim aceeași experiență uluitoare pentru prietenii noștri din toată lumea!

Contribuiți la bunăstarea animalelor!

2016-11-08T11:18:18+00:008 nov. 2016|Fără categorie|