//Video: Urșii din Armenia, pregătiți să simtă iarba sub lăbuțe, pentru prima dată în viață

Video: Urșii din Armenia, pregătiți să simtă iarba sub lăbuțe, pentru prima dată în viață

Pentru prima dată în viața lor, urșii de la Gyumri au șansa să atingă iarba cu lăbuțele, să se cațere într-un copac și să simtă mirosul pădurii și să se răcorească în piscină, în sanctuarul Libearty.

Cei doi urși din Armenia, care au ajuns în rezervația Libearty Zărnești au stat, peste weekend, în boxe de carantină. Cunoscuți publicului drept Masha și Misha, cei doi au ajuns în rezervația de lângă Brașov cu un set de acte în care sunt înregistrați sub numele Masha și Grisha. Acest lucru este de bun augur pentru Asociația Milioane de prieteni, deoarece în rezervație există deja un urs cu numele Misha.

Masha a fost deja eliberată în țarcul de acomodare, în vreme ce Grisha a fost castrat de către medicul asociației și va fi eliberat, la rândul lui, în scurt timp. Masha și Grisha vor rămâne aici până când specialiștii AMP decid că li se pot alătura celorlalți ursuleți. 

Masha a fost întâmpinată cu pâine și miere, de către Cristina Lapis, președintele AMP:

Grisha s-a hotărât cu greu să intre în camera de carantină:

Urșii vor fi eliberați în țarcul de carantină, unde se vor bucura pentru prima dată de viața în natură. Vă vom încânta, mâine, cu momentul eliberării lor! 

Așteptăm donațiile dumneavoastră, în campania pe care am demarat-o AICI

sau

Direct în contul asociației, AICI (Menționați: „Urșii de la Gyumri Zoo“).

2016-04-04T11:04:38+00:004 apr. 2016|Fără categorie|