//Masha și Lora, s-au văzut după 24 de ani!

Masha și Lora, s-au văzut după 24 de ani!

Fără cuști înguste și mizerabile, fără trucuri, fără biciul dresorului, fără drumuri lungi între orașe…, doar liniște, iubire, grijă. Este minunat să le vedem atât de fericite, așa cum nu au fost în cei 24 de ani de captivitate. Acele zile au luat însă sfârșit! Cele două au fost eliberate în zona de acomodare, urmând ca atunci când vor fi pregătite să fie mutate într-un țarc de 28 de hectare!

Împreună, dar despărțite

S-au văzut, mirosit și au fost colege, în cuști separate, timp de 24 de ani, iar momentul întâlnirii lor față în față a fost unul realmente unic. Deși am fost avertizați că sunt extrem de agresive una cu cealaltă, realitatea a fost cu totul alta. S-au îmbrățișat așa cum doar două surori o pot face și au smuls lacrimi din ochii celor prezenți.

Urmează o perioadă de acomodare cu pădurea de stejar din Libearty, cu lumina prea puternică de afară, cu zgomotele poate ciudate pentru ele, cu ceilați urși curioși care le privesc de departe. Nimeni nu poate spune acum cât va dura această etapă pentru că cel mai greu pentru ele va fi acomodarea cu LIBERTATEA! După 24 de ani de captivitate, cele două încă așteaptă cuminți la ușă comenzile dresorului și nu îndrăznesc să pășească mai mult decât le-a permis cușca care a fost casă și care avea 1,7 pe 1,5 metri.

 

2019-10-10T09:59:34+00:0010 oct. 2019|Fără categorie|