//O șansă la o viață demnă!

O șansă la o viață demnă!

Urmăriți aici operațiunea de preluare a celor trei urși de la Parcul Zoologic Rădăuți. 750 de kilometri de drum în 20 de ore, 5 tranchilizări, două castrări, vaccinări, controale medicale, mutarea unei mame cu pui, transportul în siguranță al animalelor și eliberarea lor în natură! Priviți un mic rezumat! Mulțumim pentru că s-au gândit, înainte de toate, la bunăstarea animalelor, reprezentanților Zoo Rădăuți!

 

Miercuri 19 Mai 2020 ora 6:00

Vești bune din Rădăuți! Echipa sanctuarului AMP Libearty a ajuns în parcul zoologic din localitate. 3 urși, 2 pui de 1,5 ani și o ursoaica in vârstă de 38 de ani au șansa la o viață demnă. Totodată medicul veterinar coordonator al asociației va steriliza masculul care va rămâne in Zoo Rădăuți.

 

Miercuri 19 Mai 2020 ora 13:30

Lungul drum spre libertate a început pentru, poate cea mai bătrână ursoaica din Romania. Deși are peste 38 de ani, a fost pana acum doar un număr de inventar!!!! Toata tinerețea si-a petrecut-o într-un spațiu inimaginabil de mic, iar ultimii 11 ani i-a trăit într-un țarc de nici 25 de metri pătrați din parcul zoologic Rădăuți doar pe beton, între gratii groase de fier…. nu a pășit pe iarbă niciodată, iar de urcat într-un copac nici nu poate fi vorba. Toată viața ei n-a văzut cerul liber, fără gratii.

Cu fiecare kilometru parcurs este tot mai aproape de pădurea pe care nu a cunoscut-o niciodată! AMP Libearty ii va oferi copaci care îi vor ține umbră și unde se va putea ascunde când va vrea să stea liniștită, iarbă proaspătă care îi va fi culcuș moale pentru odihnă și prieteni urși.

 

Miercuri 19 Mai 2020 ora 21:00

Ursoaica de 38 de ani si cei doi pui in vârstă de un an si jumătate de la Zoo Rădăuții au ajuns ACASA! În urmă cu câteva momente au făcut cunoștință cu pădurea de stejar AMP Libearty! Bun venit la noi, frumoșilor!

2021-05-21T13:21:26+00:0021 mai 2021|Fără categorie|