//Record de participanți la Maratonul Internațional Brașov, susținătorul sanctuarului Libearty

Record de participanți la Maratonul Internațional Brașov, susținătorul sanctuarului Libearty

4.000 de pasionați de sport, din 33 de țări, au participat la Maratonul Internațional Brașov, powered by Telekom Sport, într-un eveniment care a adus Brașovului un plus de dinamism. Cu toții au sprijinit, prin efortul lor, urșii găzduiți în sanctuarul Libearty. De altfel, participanții, prietenii acestora sau simpli trecători au ținut să își achiziționeze tricouri de la sanctuar sau să se pozeze lângă roll up-ul nostru.

450 de voluntari au asigurat buna desfășurare a evenimentului sportiv de masă, prilej de sărbătoare pentru Brașov și de descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

În cele două zile de spectacol, publicul și participanțiii s-au bucurat de atmosfera și surprizele evenimentului acreditat de Association of International Marathons and Distance Races (AIMS).

Special pentru participanți, partenerii evenimentului au pregătit benefici și reduceri de până la 40% la articolele puse la vânzare, iar Libearty a pregătit o serie de adopții simbolice ale urșilor de care are grijă.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Sport – partenerul principal al evenimentului.

2019-05-28T09:03:39+00:0028 mai 2019|Fără categorie|