//Schaeffler România o susține, în continuare, pe Catarina

Schaeffler România o susține, în continuare, pe Catarina

După ce a adoptat-o exclusiv pe Catarina, cunoscută sub numele Ina, anul trecut, Schaeffler România continuă să îi poarte de grijă ursoaicei din sanctuarul Libearty.

Compania sponsorizează, în continuare, o parte din cheltuielile pentru îngrijirea Inei, pe care a ales să o susțină, și rămâne fidelă politicilor sale de responsabilitate socială, asumându-și răspunderea pentru mediul înconjurător, prin acțiunile pe care le întreprinde în comunitatea unde își desfășoară activitatea.

Reprezentanții companiei consideră că prin această acțiune fructifică oportunitatea de a promova respectul și spiritul responsabil față de societate și de mediu.

Alegerea ursoaicei a fost determinată de faptul că Schaeffler, care activează în sectorul auto, industrial și aerospațial, este recunoscută pentru trei branduri internaționale: LuK, INA și FAG.

Fiecare urs salvat și găzduit în cel mai mare sanctuar din lume dedicat urșilor bruni Libearty are nevoie de 500 de euro, lunar. Implicarea marilor companii reprezintă măsura interesului pe care investitorii îl au față de societate, pe lângă locurile de muncă pe care le-au creat și de dezvoltarea regiunii în care s-au stabilit.

Și tu poți adopta un urs!

2018-10-16T14:35:12+00:0016 oct. 2018|Fără categorie|