//Timka și Alisa sunt în pădurea urșilor fericiți- AMP Libearty!

Timka și Alisa sunt în pădurea urșilor fericiți- AMP Libearty!

O poveste emoționantă, cu doi protagoniști speciali: Timka și Alisa. Sunt doi urși cu probleme medicale, veniți tocmai din Ucraina, care cunosc pentru prima dată în viață liniștea și siguranța pădurii. https://www.youtube.com/watch?v=uta8PaYh-aY&t=4s

Istoric;

12 Noiembrie 2020 –

Timka și Alisa au ajuns în casa lor din pădurea ursuleților fericiți! După un somn odihnitor cei doi au făcut cunoștință cu pădurea pe care poate nu au văzut-o niciodată!

În zilele ce urmează cei doi vor fi monitorizați atent de către echipa sanctuarului și vor avea parte de multă liniște.

10 Noiembrie2020 –

Lungul drum spre libertate al frumoasei ursoaice Alisa și al uriașului Timka a început.

Cu ajutorul organizației LAEO din Ucraina, cei doi urși salvați dintr-o grădină zoologică au fost încărcați într-o mașină specială de transport și au pornit către noua lor casă – pădurea ursuleților fericiți AMP Libearty!

Este o misiune de salvare dificilă și încărcată de emoție, dar la final tot efortul va merita căci Alisa, ursoaica oarbă în vârstă de 27 de ani și uriașul Timka, 20 de ani, se vor bucura de natură pentru prima dată în viața lor.

Timka are nevoie de tratament medical pentru dantura stricată din cauza mâncării nepotrivite, iar Alisa are nevoie de îngrijiri speciale toată viața, fiind un urs orb.

 

 

2020-11-20T13:41:13+00:0020 nov. 2020|Fără categorie|