//Urșii de la Libearty, nerăbdători să își cunoască frații din Gyumri

Urșii de la Libearty, nerăbdători să își cunoască frații din Gyumri

Asociația „Milioane de prieteni“ confirmă apariția unor probleme de logistică, referitoare la documentele solicitate de compania aeriană pentru transferul urșilor de la Gyumri, la sanctuarul Libearty. Autoritățile române fac tot ceea ce le stă în putință pentru a asigura toate documentele, conform condițiilor solicitate de compania Austrian Airlines.

Astfel de situații pot apărea când vine vorba despre transportul animalelor sălbatice. Este vorba despre suflete, nu despre bunuri, iar acestea au nevoie de o grijă și condiții speciale. Când numărul autorităților și entităților implicate este foarte mare, pot apărea mici impedimente.

În acest moment, sanctuarul Libearty este pregătit să îi primească pe Masha și Misha, iar frații lor, care se află deja în sanctuar, sunt nerăbdători să îi cunoască. Suntem siguri că ursuleții de la Gyumri se vor bucura de noua lor viață.

Le mulțumim reprezentanților Foundation for the Preservation of Wildlife and Cultural Assets, din Armenia, care îngrjiesc urșii până la plecare și Fundației Brigitte Bardot, pentru uriașa implicare permanentă.

DONEAZĂ, ca să le facem viețile fericite, împreună ! (Vă rugăm să menționați: „Urșii de la Zoo Gyumri“)

2016-03-25T00:00:00+00:0025 mart. 2016|Fără categorie|