//Aniversarea de 12 ani, dăruită ursuleților!

Aniversarea de 12 ani, dăruită ursuleților!

Un băiețel de 12 ani a făcut un gest minunat pentru Asociația Milioane de Prieteni: a  ales să își doneze ziua de naștere ursuleților din Sanctuarul Libearty!

Atât Grigore, cât și părinții săi, s-au atașat de ursuleții din Rezervația de la Zărnești, după ce au vizitat sanctuarul, în mai multe rânduri. Încă de la prima vizită, au decis să ajute animalele și le-au adoptat pe Monica și Marița.

La începutul lunii noiembrie, băiatul din București a împlinit 12 ani, iar la petrecerea aniversară din 10 noiembrie a decis să renunțe la cadourile pentru el și le-a cerut tuturor invitaților să doneze bani pentru ursuleții de la Zărnești. A reușit să strângă, astfel, 3.000 de lei, bani pe care i-a donat Sanctuarului Libearty.

Dragă Grigore, noi toți cei de la Asociația Milioane de Prieteni din Brașov, îți mulțumim din suflet pentru gestul altruist și pentru dragostea față de animale! Le mulțumim și părinților tăi pentru că te-au crescut cu un suflet atât de frumos și te-au învățat să prețuiești animalele și natura! Vă asigurăm, atât pe voi, cât și pe prietenii lui Grigore, că blănoșii noștri se vor bucura de fructe și legume proaspete, miere și paie noi în culcușurile pentru ursuleții mai sensibili, care petrec iarna în zona țarcurilor de carantină, cum este și ursoaica Betsy. Și, cu siguranță, dacă ar putea vorbi, blănoșii din Sanctuar ți-ar transmite toată dragostea lor.    

2018-11-22T14:51:09+00:0022 nov. 2018|Fără categorie|