//Aprinde o candelă pentru Max!

Aprinde o candelă pentru Max!

Alătură-te campaniei Asociației Milioane de Prieteni și donează 5 euro! Pentru LIBERTATE, pentru IUBIRE, pentru ca alte animale să nu mai treacă prin suferința lui MAX. Fii alături de noi și APRINDE O CANDELĂ PENTRU MAX!

Toate fondurile astfel strânse vor fi folosite de noi în lupta împotriva cruzimii îndreptate împotriva animalelor!  

Deși a pășit în lumea cerului, a norilor și-a stelelor, MAX e astăzi cel mai puternic SIMBOL al acestei lupte!

Pe Max, noi nu l-am lăsat să plece dintre noi. A rămas în sanctuar, chiar lângă capela Sfântului Francisc, protectorul animalelor. Puteți veni și voi să aprindeți o candelă pentru el și să îi ascultați întreaga poveste, din vremurile pe când era doar un pui legat cu lanțul de gât, ca și mama lui, până la momentul în care vechile suferințe au revenit în viața sufletului ce își găsise liniștea și libertatea printre copacii din pădurea de la Zărnești. Sau puteți dona!

Sunt mii de animale pe acest pământ care cad pradă cruzimii și violenței omului! Povestea incredibil de tristă a lui Max este dovada vie a acestei realități triste.

Povestea lui Max al nostru a stârnit atât de multe reacții din partea voastră, oameni dragi, încât pe noi ne-a făcut să ne recăpătăm încrederea în bunătatea semenilor noștri și în dorința de a schimba mentalități, de a face ceva concret pentru animale, de a nu le mai lăsa pradă suferinței provocate de OM.

Donează 5 euro pentru Max! Donează pentru animale!

2018-11-30T16:33:21+00:0030 nov. 2018|Fără categorie|