//Actualizare: Brigitte are propriul țarc (video)

Actualizare: Brigitte are propriul țarc (video)

Actualizare (18.05.2018): Brigitte a fost eliberată într-un țarc dedicat urșilor mici, iar „domnișoara“ a reușit să îi impresioneze pe toți cei prezenți. 
_______________________________________________________
Brigitte, o micuță ursoaică în vârstă de patru luni, a devenit locatarul cu numărul 100 al sanctuarului. Micuța ursoaică a ajuns la Libearty după ce a fost găsită de un grup de prieteni aflaţi la picninc, în marginea pădurii.

Oamenii au crezut, inițial, că este vorba despre un câine care cere ceva de mâncare. Abia după minute bune şi-au dat seama de realitate. Pentru că mama nu a apărut pe parcursul zilei, oamenii au luat-o pe micuță și au adus-o la Sanctuar. Au salvat-o, astfel, de la o moarte aproape sigură, fiind mult prea mică pentru a supravieţui singură în pădure, unde ar fi riscat să fie sfâşiată de alte animale sălbatice sau să moară de foame. Mama ei, dacă ar fi fost prin preajmă, şi-ar fi făcut apariţia în timpul petrecut acolo.

Ursulica poartă numele celebrei actrițe Brigitte Bardot, o bună prietenă a ursuleţilor încă de la deschiderea Sanctuarului. Acum, „bebelușa“ se joacă toată ziua și devine tare „recalcitrantă“, atunci când vine vorba de foame şi știe că se apropie momentul biberonului cu lapte special pregătit pentru ea.

În ultimele trei săptămâni, alte două ursoaice au fost aduse în ”raiul ursuleţilor” de la Zărneşti.

Este vorba despre Anca și Pamela. Fiecare dintre ele a trăit peste 20 de ani după gratiile grădinilor zoologice din Piatra Neamţ, respectiv din Oradea.

Sprijin-o pe Brigitte să crească mare și sănătoasă!

2018-05-17T14:25:54+00:0017 mai 2018|Fără categorie|