//Cinema One, adoptatorul unic al ursoaicei botezate de Evanna Lynch

Cinema One, adoptatorul unic al ursoaicei botezate de Evanna Lynch

Cinema One, care le asigură cinefililor brașoveni experiențe de neuitat, a adoptat-o exclusiv pe Ciere, din sanctuarul Libearty, pentru anul 2019. Astfel, cheltuielile pentru hrana, tratamentele și găzduirea ursoaicei vor fi acoperite de către compania EBS Cinema Services, deținătoarea brand-ului Cinema One.

Ursoaica are o poveste de film. Înaintea Crăciunului din 2015, ea a răspândit panică printre locuitorii din Ploiești, după ce a ajuns pe străzile din centrul orașului. Autoritățile au bănuit că ursoaica ar fi ajuns în zona gării cu un tren de marfă, plecat de pe Valea Prahovei. După ce a fost capturată, Ciere a ajuns la Grădina Zoologică Bucov, unde a trăit într-un spațiu de aproximativ 50 de metri pătrați, timp de aproape două luni. Apoi, autoritățile au solicitat acceptul Asociației Milioane de prieteni, pentru ca ea să fie transferată în sanctuarul Libearty.

Prezentă în sanctuar la celebrarea a 10 ani de la salvarea primilor urși aflați în captivitate și impresionată, apoi, de povestea ursoaicei, Evanna Lynch, actrița care a interpretat-o pe Luna Lovegood, în seria „Harry Potter“, a botezat-o Ciere. Numele are origini celtice, iar vedeta spunea că l-a găsit într-un roman science fiction, despre o fată tânără, încăpățânată și cu spirit liber, la fel ca și ursoaica ajunsă la Libearty.

Întreaga poveste i-a inspirat pe reprezentanții Cinema One, care au decis să susțină cheltuielile pentru Cierre, timp de un an și să aibă grijă de vedeta noastră.

Află cum și compania ta poate adopta exclusiv un urs și poate fi promovată în sanctuarul Libearty!

2019-05-09T07:32:12+00:0028 ian. 2019|Fără categorie|