//Conducerea World Animal Protection, în vizită la Libearty

Conducerea World Animal Protection, în vizită la Libearty

11 lideri ai World Animal Protection sunt prezenți, în perioada 4-7 iunie 2018, în Poiana Brașov. Este vorba despre personalități marcante din domeniul protecției, bunăstării și salvării animalelor din toată lumea.

După 12 ani de parteneriat, membrii marcanți ai Societății Mondiale de Protecția Animalelor au ales ca România să fie gazda celei mai importante ședințe pe care o desfășoară peste an pentru că găzduiește cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume, declarat de National Geographic Traveller ”Cel mai etic sanctuar din lume”.

Echipa, din care fac parte Paul Baldwin – președinte WAP, Nesta Hatendi – vicepreședinte WAP și alți nouă membri ai board-ului WAP au vizitat Sanctuarul Libearty.

Victor Watkins, expert în viața animalelor sălbatice și important susținător al proiectului Libearty din România a precizat: ”Conducerea Societății Mondiale de Protecție a Animalelor a ales ca întâlnirea de anul acesta să aibă loc în România, pentru că Sanctuarul Libearty, un proiect pe care îl susținem încă de acum 12 ani, este faimos în întreaga lume și un adevărat model pentru toți cei care doresc să se implice în salvarea animalelor. WAP sprijină și alte astfel de proiecte: ne ocupăm de controlul populației de câini și pisici de pe străzi în întreaga lume, avem grijă de un sanctuar similar celui din Zărnești, în Pakistan, pentru că acolo se organizează lupte între urși și câini.”

2018-06-06T15:45:58+00:006 iun. 2018|Fără categorie|