//Animal Hero Awards 2018: Cristina Lapis – activistul anului pentru protecția și conservarea mediului și a faunei sălbatice

Animal Hero Awards 2018: Cristina Lapis – activistul anului pentru protecția și conservarea mediului și a faunei sălbatice

Cristina Lapis, președintele Asociației „Milioane de prieteni“ a primit titlul de activistul anului pentru protecția și conservarea mediului și a faunei sălbatice, în cadrul galei Animal Hero Awards 2018, organizată de Daily Mirror. Animal Hero Awards este evenimentul de recunoaștere și celebrare a celor mai însuflețite exemple de curaj, dedicare și anduranță în protecția animalelor. 

Urmăriți filmul de prezentare a câștigătoarei titlului de activistul anului pentru protecția și conservarea mediului și a faunei sălbatice, realizat de echipa Animal Hero Awards.

 

The Mirror și-a unit forțele cu The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), pentru a alege poveștile despre salvarea animalelor, împreună cu echipele și persoanele care inspiră și care au demonstrat o implicare deosebită în această misiune. 

2018-09-07T10:26:05+00:007 sept. 2018|Fără categorie|