//Cu suma datorată statului, ajuți animalele!

Cu suma datorată statului, ajuți animalele!

Poţi ajuta animalele cu un gest mic, dar care înseamnă mult pentru ele. Indiferent dacă sunteți angajat sau dețineți o firmă, sprijinul vostru financiar NU TE COSTĂ NIMIC! Poți direcționa 2% din impozitul pe salariu sau până la 20% din impozitul pe profit datorat de firma ta.

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul tau pe salariu către Asociaţia Milioane de Prieteni, contribui la salvarea, tratarea şi îngrijirea animalelor aflate în suferință.  Şi ele, ca şi oamenii, sunt capabile să simtă emoţii, se bucură, plâng sau suferă. Şi ele au suflet! Iar sufletul lor poate fi plin de fericire sau mutilat de durere.

Contribuie la fericirea lor, dar si la străzi mai curate, fără câini comunitari, si la bunăstarea celor peste 80 de urși aflați acum în sanctuarul de la Zarnești, după o viață trăită în cuști mizere și condiții greu de imaginat, completând formularul de donație!

Promovează-ți firma, fără să cheltuiești nimic!

Direcţionează către AMP 20% din impozitul pe profit pe care compania pe care o reprezinți îl datorează statului. Poți salva câteva vieți, dacă o redirecționezi unde trebuie! Scrie-ne pe adresa milioanedeprieteni@gmail.com. Noi îți trimitem formularul de sponsorizare completat, iar tu trebuie doar să vorbeşti cu contabilul. De restul se ocupă el!

În schimb, numele și sigla, cu link către site-ul companiei tale, vor apărea pe site-ul www.ampbears.ro.

Printr-o donație, AICI, vă puteți implica în salvarea animalelor, în administrarea tratamentelor și în îngrijirea de care beneficiază la sanctuarul Libearty și adăpostul de câini Victory!

 

2016-03-14T09:23:22+00:0014 mart. 2016|Fără categorie|